fbpx

Våra Tjänster

Bokföring

Vi på Liera sköter bokföringen åt dig så att du slipper all krångel och kan fokusera på din verksamhet. Vi på Liera har utformat fyra olika fastpris paket som passar din verksamhet beroende på omfattning och bolagsform.

Beskrivning Pris per timma
Löpande bokföring 550 kr exkl moms

Bokslut

Vi hjälper dig med bokslutsarbetet och upprättande av årsredovisningen. Är du ett bolag med som har revisionsplikt, kan vi även sköta kontakten med de auktoriserade revisorerna.

Vi har utformat tre olika fastpris paket för ett långt och stabilt samarbete.

Beskrivning Pris per timma
Bokslutsarbete 800 kr exkl moms

Deklaration

Att själv sköta deklarationen kan vara både tidskrävande, krångligt och lätt för missar. Hos oss på Liera  ansvarar vi för att deklarationen. Vare sig det gäller inkomst-, moms- eller arbetsgivaravgiftsdeklarationer, upprättar vi det på ett korrekt sätt och sänder in till skatteverket i god tid. Hos oss hjälper vi gärna till med kompletta arbeten. Om ni däremot vill ha hjälp med delar utav verksamhetens deklarationsarbeten, går det bra det med.

Beskrivning Pris per timma
Deklarationer 800 kr exkl moms

Fakturera utan eget företag

Fakturera utan eget företag och upplev enkelheten i att vara egenanställd hos Liera. Jobba och tjäna pengar som privatperson. Enkelt, tryggt! Ta ut lön – skattat och klart. Vi löser all administration åt dig. Många företag tar sig an uppdraget att fakturera åt en privatperson. Vad vi har märkt är att det fakturerande företaget tar en stor del utav omsättningen. Vi på Liera har nischat oss på att ta lägst pris i branschen för denna tjänst, genom prisgaranti. Hör av dig till oss så hjälper vi dig att fokusera på att utföra ditt arbete och växa.

Bolagsbildning

Hos oss på Liera får du hjälp med uppstarten av ett aktiebolag och övriga bolagsformer. Liera redovisning sköter kontakten med bolagsverket och hjälper dig registrera ditt företag. Vi ombesörjer också lagerbolag direkt på dagen.  Vi hjälper dig hela vägen i ditt företagande. Som kund hos Liera kan du släppa allt som har med ekonomi att göra och veta att du är i trygga händer. Har du funderingar på att starta ett bolag? Våra rådgivare hjälper dig att välja rätt bolagsform för din verksamhet.  Låt Liera underlätta ditt företagande.

Beskrivning Pris per timma
Bolagsbildning 650 kr exkl moms

Finansiering

Många kunder väljer att betala sina leverantörer efter 90 dagar. Med fakturaköp får du in pengar snabbare och slipper oroa dig för när dina kunder betalar. På så sätt slipper du invänta betalningar och förbättrar ditt kassaflöde och likviditet så att ditt bolag kan växa.

betalning upp till 99 % för dina fakturor inom 1-2 dagar.

Löneadministration

Rätt lön i rätt tid! Förenkla lönehanteringen via oss

Beskrivning Pris per timma
Löneadministration 700 kr exkl moms

Bemanning

Vi hjälper dig med bemanning och rekrytering. Vi arbetar alltid utifrån dina behov – inget uppdrag är för stort eller för litet.

Vi bemannar bolag inom olika branscher, så som:

– Socionomer
– Ekonomer
– IT
– Säljare/marknadsförare
– Administration
– Bygg
– Restaurang

Hör av er till oss så ser vi hur vi kan hjälpa till.

Arbetstillstånd

Om du ska ansöka om arbetstillstånd i Sverige kan vi biträda dig som ombud. Kontakta oss så hjälper vi dig att utveckla grunderna för din ansökan.

Beskrivning Pris per timma
Arbetstillstånd 1000 kr exkl moms