fbpx

Våra Tjänster

Bokföring

Vi på Liera sköter bokföringen åt dig så att du slipper all krångel och kan fokusera på din verksamhet. Vi på Liera har utformat fyra olika fastpris paket som passar din verksamhet beroende på omfattning och bolagsform.

Beskrivning Pris per timma
Löpande bokföring 600 kr exkl moms

Bokslut

Vi hjälper dig med bokslutsarbetet och upprättande av årsredovisningen. Är du ett bolag med som har revisionsplikt, kan vi även sköta kontakten med de auktoriserade revisorerna.

Vi har utformat tre olika fastpris paket för ett långt och stabilt samarbete.

Beskrivning Pris per timma
Bokslutsarbete 800 kr exkl moms

Deklaration

Att själv sköta deklarationen kan vara både tidskrävande, krångligt och lätt för missar. Hos oss på Liera  ansvarar vi för att deklarationen. Vare sig det gäller inkomst-, moms- eller arbetsgivaravgiftsdeklarationer, upprättar vi det på ett korrekt sätt och sänder in till skatteverket i god tid. Hos oss hjälper vi gärna till med kompletta arbeten. Om ni däremot vill ha hjälp med delar utav verksamhetens deklarationsarbeten, går det bra det med.

Beskrivning Pris per timma
Deklarationer 800 kr exkl moms

Bolagsbildning

Hos oss på Liera får du hjälp med uppstarten av ett aktiebolag och övriga bolagsformer. Liera redovisning sköter kontakten med bolagsverket och hjälper dig registrera ditt företag. Vi ombesörjer också lagerbolag direkt på dagen.  Vi hjälper dig hela vägen i ditt företagande. Som kund hos Liera kan du släppa allt som har med ekonomi att göra och veta att du är i trygga händer. Har du funderingar på att starta ett bolag? Våra rådgivare hjälper dig att välja rätt bolagsform för din verksamhet.  Låt Liera underlätta ditt företagande.

Beskrivning Pris per timma
Bolagsbildning Aktiebolag,Ekonomiskförening
Och Handelsbolag
3 500 kr exkl moms
Bolagsbildning Enskildfirma 1 500 kr exkl moms

Löneadministration

Rätt lön i rätt tid! Förenkla lönehanteringen via oss

Beskrivning Pris per timma
Löneadministration 700 kr exkl moms