Tjänster

VÅRA TJÄNSTER



Om du vill att ditt företag ska växa och blomstra, är en fungerande ekonomi grunden. Men att hantera alla aspekter av företagsdriften själv kan vara både tidskrävande, svårt och dyrt. Ge ditt företag en chans att utvecklas genom att frigöra tid och fokusera på det som är viktigt för dig. Du kan tryggt lämna den ekonomiska delen till oss, så att du kan fokusera på din kärnverksamhet.


BOKFÖRING


Vi på Liera sköter bokföringen åt dig så att du slipper all krångel och kan fokusera på din verksamhet. Vi på Liera har utformat fyra olika fastpris paket som passar din verksamhet beroende på omfattning och bolagsform.

BESKRIVNING

PRIS PER TIMMA

Löpande bokföring

650 kr exl moms

BOKSLUT


Vi hjälper dig med bokslutsarbetet och upprättande av årsredovisning. Är du ett bolag som har revisionsplikt kan vi även sköta kontakten med de auktoriserade revisorerna. Vi har utformat tre olika fastpris-paket för ett långt och stabilt samarbete.

BESKRIVNING

PRIS PER TIMMA

Bokslutsarbete

900 kr exl moms

DEKLARATION


Att själv sköta deklarationen kan vara både tidskrävande, krångligt och lätt för missar. Hos oss på Liera ansvarar vi för deklarationen. Vare sig det gäller inkomst-, moms- eller arbetsgivaravgiftsdeklarationen, upprättar vi det på ett korrekt sätt och sänder in till Skatteverket i god tid. Hos oss hjälper vi gärna till med kompletta arbeten. Om ni däremot vill ha hjälp med delar utav verksamhetens deklarationsarbeten går det bra det med.

BESKRIVNING

PRIS PER TIMMA

Deklarationer

900 kr exl moms

BOLAGSBILDNING


Hos oss på Liera får du hjälp med uppstarten av ett aktiebolag och övriga bolagsformer. Liera redovisning sköter kontakten med bolagsverket och hjälper dig registrera ditt företag. Vi ombesörjer också lagerbolag direkt på dagen. Vi hjälper dig hela vägen i ditt företagande. Som kund hos Liera kan du släppa allt som har med ekonomi att göra och veta att du är i trygga händer. Har du funderingar på att starta ett bolag? Våra rådgivare hjälper dig att välja rätt bolagsform för din verksamhet. Låt Liera underlätta ditt företagande.

BESKRIVNING

PRIS PER TIMMA

Bolagsbildning Aktiebolag, Ekonomiskförening och Handelsbolag

3900 kr exl moms

Bolagsbildning Enskildfirma

1900 kr exl moms

BESKRIVNING

PRIS PER TIMMA

Löneadministration

700 kr exl moms

LÖNEADMINISTRATION


Rätt lön i rätt tid! Förenkla lönehanteringen via oss.